U bevindt zich hier:

Download:

Hulp nodig?
Gebruik de kennis van het GEP team

Stel hier je vraag

Regenwater rekenmodule

regenwater-offerte

GEP Rekenmodule

Hoe mooi is het om regenwater te hergebruiken middels een regenwatersysteem voor toilet, tuin en wasmachine?

Het volume van de regenwatertank is afhankelijk van het totale dakoppervlak. De pompcapaciteit is afhankelijk van het aantal en soort aftappunten en de lengte van de leidingen. Bovendien zijn persoonlijke keuzes van de ontwerper en/of eigenaar van belang voor de besturing. Een goed ontwerp is dus afhankelijk van veel factoren.

Hiervoor heeft GEP een handig rekenmodule ontwikkeld, hiermee kunnen er op snelle en eenvoudige wijze regenwatersystemen ontworpen worden. De werking en gegevensinvoer is eenduidig en overzichtelijk. Met behulp van een ruim productassortiment met vele technische mogelijkheden kan de gebruiker een specifiek regenwatersysteem ontwerpen. De ingeprogrammeerde automatische pomp-berekening van het rekenmodule resulteert in een optimale pomp en voorkomt fouten in het ontwerp. Als eindresultaat volgt een gedetailleerd ontwerp van een regenwateropvangsysteem met uitgebreid advies op maat.

De ontwerpen zijn mogelijk voor zowel eenvoudige systemen voor woningbouw als grote industriële regenwatersystemen.

Ontvangt u graag vrijblijvend advies voor wat betreft een regenwateropvangsysteem? Of heeft u geen idee welke grootte tank u nodig heeft? Stel dan onderstaand uw eigen regenwateropvangsysteem samen! Door uw gegevens in onderstaande rekenmodule in te vullen, zult u geheel vrijblijvend passend advies op maat ontvangen. GEP, rethinking water.

Ontdek onze waterbesparingsmeter.

Bereken nu uw voordeel